Karnavalsvereniging de Olietrappers

Carnaval op d'n Olliemeule

Agenda
D'n Olietrapper
Foto's
Categorieën
Festiviteiten Nieuws

Prins Chris d’n 2e bij de Olietrappers

Annawijk –

Chris Kweens is de 45e prins van K.V. de Olietrappers.
Hij gaat regeren onder de naam Prins Chris d’n 2e. 

De nieuwe prins werd afgelopen zaterdag in buurthuis St. Anna bekendgemaakt na een bijzondere toneelopvoering met sketches van verschillende sprookjes. Op het einde van de opvoering werd sneeuwwitje wakker gekust door de prins, waarna sneeuwwitje vroeg of Chris de nieuwe prins wilde worden van de Olietrappers.

De 33-jarige Kweens werkt als teamleider inzameling bij G.R. Blink, is getrouwd met Linda en zij hebben samen 3 kinderen. In zijn vrije tijd gaat Chris graag een potje tennissen. De Olietrappers hebben hun residentie op ‘d’n Olliemeule’ waar alle festiviteiten gehouden zullen worden.

Categorieën
Nieuws

The Supermodels 20 jaar op de planken!

𝗩𝗼𝗼𝗿𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽 𝗧𝗿𝗮𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗲𝘀𝗵𝗼𝘄𝘀 𝗢𝗹𝗶𝗲𝘁𝗿𝗮𝗽𝗽𝗲𝗿𝘀
Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari mogen we weer met trots de Travestieshows presenteren.
Het belooft weer een avondvullend programma te worden vol showspektakel en gezelligheid.
De voorverkoop start vrijdag 27 oktober vanaf 18.00 uur. Wees er snel bij want 𝘃𝗼𝗹 𝗶𝘀 𝗼𝗼𝗸 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗹!
Categorieën
Festiviteiten Nieuws

Elf elf bal bij K.V. de Olietrappers

𝗪𝗶𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗱𝗲 𝟰𝟱𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘀 𝗼𝗳 𝗽𝗿𝗶𝗻𝘀𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗢𝗹𝗶𝗲𝘁𝗿𝗮𝗽𝗽𝗲𝗿𝘀𝗿𝗶𝗷𝗸?
wie zwaait komend seizoen de scepter?
komt dat zien op zaterdag 11 november! 🥳🍻
Buurthuis St. Anna
hoogeindsestraat 24 Helmond.
Categorieën
Nieuws

Wij doen mee met Rabo ClubSupport

Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2023.
Stem je ook op ons?
Ben je nog geen lid van de Rabobank?
Hoe kan ik lid worden?
Onder ‘Lidmaatschap’ bij https://www.rabobank.nl/leden lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.
Categorieën
Festiviteiten

Karaokeavond K.V. de Olietrappers

I’m so excited and I just can’t hide it!
Beste mensen, ga maar weer flink oefenen op je zangkunsten. Aangezien de vorige editie een succes was organiseren wij op Zaterdag 7 Oktober  weer een karaoke-avond in buurthuis St.-Anna.

Gezellig een avondje met vrienden, collega`s, buren of familie even aan de bar zitten en gezellig borrelen. Na enige tijd zullen de tongen losgemaakt worden en kunnen jullie lekker mee gaan zingen op heerlijke Nederlands-, of Engelstalige muziek. De karaoke wordt gepresenteerd op groot scherm. deze avond duurt van 20.00 uur tot 00.00 uur.

Categorieën
Nieuws

Oud Penningmeester Cisca van Zon overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op zaterdagochtend 15 juli onze oud penningmeester Cisca van Zon is overleden. Cisca was samen met haar man Adriaan actief betrokken bij de oprichting van onze    vereniging in 1979. Zo vervulde Cisca in de beginjaren het penningmeesterschap en deed ze de nodige hand en spandiensten voor de club. Bezoekers van het wijkhuis in die tijd kunnen haar vooral herinneren als verkoopster van de consumptiemunten.

 

Wij wensen de familie en naasten heel veel sterkte toe de komende tijd.

Bestuur en leden karnavalsvereniging de Olietrappers

 

Categorieën
Nieuws

Koninklijk lintje voor Secretaris Henry Swinkels

Henry Swinkels
Lid in de orde van Oranje-Nassau
De heer Swinkels (47 jaar) is vanaf jonge leeftijd vrijwilliger bij jeugdvereniging De Vonk dat in 2021 werd opgeheven. Daarnaast is hij al ruim 25 jaar actief bij K.V. de Olietrappers, voornamelijk in de rol van secretaris.
In de Annawijk, waar Henry woont, wordt zelden tevergeefs een beroep op hem gedaan. Vele uren per week brengt hij door in het Buurthuis om de diverse verenigingen te ondersteunen. In 2016 was Swinkels 1 van de kartrekkers bij de oprichting van de belangengroep Annawijk. Samen met anderen draagt hij bij aan de leefbaarheid in de Annawijk, Overspoor en Suytkade.

Bron:
Tekst: Gemeente Helmond
Foto: Vincent Knoops

Categorieën
Festiviteiten

Karaokeavond K.V. de Olietrappers

I’m so excited and I just can’t hide it! Beste mensen, ga maar flink oefenen op je zangkunsten. Zaterdag 10 juni is het karaoke-avond in buurthuis St.-Anna.

De keeltjes mogen gesmeerd worden, want zaterdagavond moet die zangstem volledig in orde zijn! Dan organiseert K.V. de Olietrappers een karaoke-avond, waarbij je jouw zangstem kunt laten horen. Natuurlijk kun je genieten van de andere optredens, maar er gaat niets boven het gevoel van zelf zingen. En wie weet word jij wel een nieuwe BH’er: bekende Helmonder.

Gezellig een avondje met vrienden, collega`s, buren of familie even aan de bar zitten en gezellig borrelen. Na enige tijd zullen de tongen losgemaakt worden en kunnen jullie lekker mee gaan zingen op heerlijke Nederlands-, of Engelstalige muziek. De karaoke wordt gepresenteerd op groot scherm.

Categorieën
Nieuws

Oliemolense Snuffelmarkt 2023

𝐋𝐞𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐬𝐧𝐮𝐟𝐟𝐞𝐥𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐎𝐥𝐢𝐞𝐦𝐨𝐥𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐒𝐧𝐮𝐟𝐟𝐞𝐥𝐦𝐚𝐫𝐤𝐭
Karnavalsvereniging de Olietrappers uit de Helmondse Annawijk organiseert op zondag 17 september weer haar jaarlijkse snuffelmarkt. Inmiddels is de snuffelmarkt een begrip in de regio en trekt de markt elk jaar tal van belangstellenden. De markt is elk jaar weer een groot succes. Dat komt mede door de inzet van de vele vrijwilligers die onze vereniging telt.
Ook dit jaar sieren ruim 80 kramen het Montgomeryplein. Bezoekers kunnen onder meer
snuffelen tussen kleding ,vintageartikelen, hobbyspullen en vele andere spulletjes.
Wie moe wordt van het shoppen, kan lekker uitrusten op het terras onder het genot van een drankje. Ook is er een BBQ en is er muziek van een discjockey.
De markt wordt deze dag gehouden van 09.30 uur tot 15.30 uur.
Ook een kraam of grondplaats huren? Dat kan, er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Een marktkraam kost slechts € 17,50 en een grondplaats kost € 12,50.

Kinderen kunnen gratis hun speelgoed verkopen op de kleedjesmarkt.

Voor meer informatie neem contact op met de organisatie.
Categorieën
Festiviteiten Nieuws

Carnaval op d’n Olliemeule!